El vídeo és moviment, el vídeo és dinamisme. El nostre objectiu quan fem un vídeo és que hi aparegui tot el que és important i que sigui distret per a vosaltres. Per aconseguir-ho fem servir càmera lenta, blanc i negre, sèpia, intercalem  les imatges de casa del nuvi amb les de casa de la núvia...en definitiva fem un muntatge pensat per a què quedi bé i sigui el màxim de dinàmic possible.

 

 

Treballem sempre amb la millor qualitat possible. Actualment fem tots les els vídeos en alta definició. Entreguem un Blu-ray i 3 Dvd's.

 

 

Sempre parlem amb els nuvis uns dies després d'haver entregat el vídeo i normalment, si fa per exemple 5 dies que els hem donat el DVD, ja l'han vist 6 o 7 vegades...senyal inequívoc que troben el vídeo força entretingut.

 

 

Per a la gent que dubti de si fer vídeo o no, el millor argument que podem donar a favor de fer-lo és el valor que té el vídeo com a record del que passa el dia del vostre casament. La fotografia té potser una part més estètica i simbòlica. Amb el vídeo revius molt més el que va passar. La millor prova d'això és que en tots els casament hi ha uns quants moments molt emotius (lectura del vers a la núvia, el casament en si, lectures a la cerimònia, les entregues al saló i molts altres depenent de cada casament) i  mirant el vídeo, just en aquest moments, reviviu les sensacions i us emocioneu.